שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת רועים

תאריך פרסום: 30/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

תפוא"ד 6 - 8 גדולים
ביצה 1
בשר טחון 1/2 ק"ג
פטרוזיליה 1/4 צרור
בצל 1
שום 5 שינים פרוסות דק
צנוברים חופן

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה הקלופים במים עד שיהיו רכים מאוד.
זמן הבישול של תפוחי האדמה מטגנים בצל למחבת גדולה מוסיפים את השום. מוסיפים את הבשר תוך עירבוב ופירור הבשר לפירורים נפרדים..
מוסיפים טעמים: מלח, פלפל, 3 כפות קטשופ חריף, כמון, אבקת כוסברה.
מכסים את המחבת ומבשלים כ- 5 דקות.
שופכים את המים מתפוחי האדמה ומועכים לפירה טעים, מוסיפים מלח ומרגרינה ו1 ביצה.
לוקחים תבנית פירקס משמנים מפזרים קצת פירורי לחם בתחתית ויוצקים חצי מכמות הפירה עליה יוצקים את תערובת הבשר ועליה מפזרים את הצנוברים הקלויים. מעל מורחים את החצי הנותר של הפירה ומחלקים . אפשר לקשט לציורי מזלג.
מכניסים לתנור עד שיש צבע זהוב יפה.
בתאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים