שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת תפוחים מצויינת!!

תאריך פרסום: 26/7/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

6 תפוחי גרנד
פירורי לחם
כוס סוכר
כוס קמח
3 בצים שלמות
אבקת אפיה
שמן
סוכר וניל
1/2 חבילת אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מקלפים את התפוחים, מוציאים את התוך של הגרעינים ופורסים לטבעות די דקות.
מורחים תבנית (עדיף עגולה) בשמן ומפזרים פירורי לחם.

בקערה: סוכר, קמח, בצים, אבקת אפיה, סוכר וניל, 1/3 כוס שמן, אגוזים טחונים - לערבב לבלילה אחידה.

מניחים את טבעות התפוחים בתבנית מעל פירורי הלחם בשכבות (יש להניח את פרוסות התפוחים אחד מעל השני, טבעת מעל טבעת, חור מעל חור).
שופחים את הבלילה בחורים שנוצרו ועל התפוחים עצמם (הבלילה לא צריכה לכסות את כל התפוחים היא תופחת בתנור)
מפזרים מעל אגוזים טחונים
ומכניסים לתנור בחום 180 כ-50 דק’.

בתאבון!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים