שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת תפוחי אדמה ובטטות

דרוג הגולשים:

מצרכים

3תפוחי אדמה בינוניים
2בטטות
1בצל בינוני
כפית מלח
כף אבקת מרק בצל אוסם
4 ביצים
שמן לטיגון

אופן ההכנה

ליפרוס את תפוחי האדמה והבטטות בפומפיה לפרוסות דקות,(אפשר גם במעבד מזון)
את הבצל ליפרוס לרצועות
לערבב את כל הירקות ולהקפיץ מעט במחבט עם שמן.
בקערה לערבב ביצים עם אבקת מרק בצל ומלח +פלפל שחור.
להוסיף את תפוחי האדמה והבטטות המוקפצים ,לערבב ולהפריד את הפרוסות. לחמם מעט שמן במחבת עם שוליים גבוהות מעט, להניח את התערובת, לכסות את המחבת ולטגן על חום נמוך כ 20 דקות, לאחר מיכן להניח צלחת גדולה על המחבת ולהפוך את הפשטידה, להחזיר למחבת ולטגן בלי מיכסה עוד כ15 דקות,
הערה:
אפשר להוסיף לתערובת הביצים 1 מיכל גבינת קוטג’.
הפשטידה יוצאת מפוספסת בצבעים כתום לבן,יפה לעין וטעימה מאוד.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים