שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת תפוחי אדמה ובצל טעימה מאוד!

תאריך פרסום: 25/7/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

5 תפוחי אדמה גדולים
3 בצלים
3 כפות קמח תופח
5 ביצים טריות
4 ביצים מבושלות
כף מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כוס שמן

אופן ההכנה

חותכים את הבצל לריבועים, מטגנים ושמים בצד.
מרתיחים 4 ביצים עד אשר נהיות קשות קוצצים אותן (כפי שקוצצים ירקות לסלט) ושמים בצד.
קולפים את תפוחי האדמה שמים בסיר ומרתיחים, כאשר התבשלו מוציאים, מועכים לפירה, מוסיפים 3 כפות קמח תופח, 5 ביצים , את הביצים הקצוצות, בצל המטוגן, מתבלים בכף מרק עוף מלח ופלפל לפי הטעם, שמים את השמן ומערבבים היטב.
משמנים תבנית בינונית ומכניסים לתנור לחום של 180 עד אשר הפשטידה משחימה.

תוספת: ניתן לפזר פירורי לחם על תחתית התבנית המשומנת כדי שהפשטידה תצא יפה ,ובנוסף לפני ההכנסה לתנור ניתן לפזר פירורי לחם למעלה, כעקרון זה מוסיף גוון של יופי לפשטידה וגם נוצר טעם קריספי.

בתיאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • השתגעתם

    טל, 12/9/2013 1:38:38 PM

  • כמה?

    אהובה, 8/2/2013 3:18:05 PM

  • פשטידה מצויינת ומומלצת!

    יונית, 9/9/2012 1:52:56 PM

  • טעים מאוד

    ג'ולי, 8/27/2010 2:51:33 PM

  • פשטידת תפוח אדמה ובצל

    סימה, 7/26/2010 9:34:17 AM

פירורית ביסלי סלטים