שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פתות

תאריך פרסום: 30/11/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

כוס חלב
שתי כפות סוכר
כף סמנה
ביצה
שתי פיתות תימניות

אופן ההכנה

מרתיחים את החלב , עם הסוכר , הסמנה והביצה תוך כדי ערבוב בסיר של כובנה.
חותכים את הפיתות לחתיכות קטנות ומוסיפים תוך כדי עירבוב מתחתית הסיר כלפי למעלה בעדינות .

מגישים בצלחת עם סוכר , אם דבש , או עגבניות מרוסקות עם סחוג.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים