שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ציפס מעדן

תאריך פרסום: 1/7/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

3תפו"א חתוכים ומקולפים (לא קצוץ אלא קווים)
2 כוסות שמן
נייר סופג
(קטשופ) מי שאוהב
קמצוץ מלח

ציוד

מחבת
כף גדולה (עם חורים)
צלחת
מזלג

אופן ההכנה

מרתיחים את השמן במחחבת ומוסיפים את התפו"א ההחתוך

מכינים צלחת עם נייר סופג אליה ומחכים שהציפס היה מוכן

עם הכף הגדולה מוציאים את הציפס לצלחת

שמים עליו את המלח ואת הקטשופ ליד

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • באמת???????

    אודליה, 7/19/2011 2:16:11 PM

  • וואי מעדן

    מבקר מתכונים, 8/20/2007 2:46:40 PM

  • אין לי מושג על איזה מעדן אתה מדבר

    לירז, 7/5/2007 9:05:35 PM

פירורית ביסלי סלטים