שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

צלי אנטריקוט ביין ופטריות מדהים ופשוט

תאריך פרסום: 10/9/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

חצי קילו נתח אנטריקוט מיושן (שלם לא פרוס)
ראש שום
3 עלי דפנה
פלפל אנגלי
בערך חצי (אפשר יותר) בקבוק יין אדום
מלח גס
פטריות שמפניון שלמות


אופן ההכנה

זמן ההכנה לוקח בסה"כ 15 דקות בערך והתוצאה נראית כל כך מרשימה, אפשר אפילו להגיש כמנה עיקרית בערב חג.

בסיר שטוח וחם מאוד(עדיף שיהיה מיוחד לבישול ארוך), לשים טיפה שמן ולצרוב את נתח האנטריקוט כ 4-5 דקות מכל הצדדים..
לפזר על האנטריקוט את התבלינים, לחתוך ראש שום לשניים ולהניח בסיר (אפשר גם לקלף ולפזר שיני שום), להוסיף את הפטריות והיין ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולתת לבשר להתבשל לפחות שעתיים.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים