שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

צלי בשר עם פטריות

תאריך פרסום: 30/6/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

בשר מס’ 5/6 לבשל במים עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ שעה ,
לשטוף ולצנן , כשהוא קר לחלוטין לפרוס לפרוסות .

1 קופסת פטריות שלמות או חתוכות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל פרס טבעות
1 כפית שום כתוש
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1/2 כפית כרכום
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

לשים שמן בסיר ולטגן כמה דק’ משני הצדים את פרוסות הבשר ולהוציא לצלחת. (נותן טעם מיוחד)
באותו שמן לטגן את הבצל כשהוא מתחיל לקבל צבע זהוב להוסיף את השום ולערבב .
לסדר את פרוסות הבשר בסיר , אם אין ברירה וצריכים לסדר בשתי שכבות לשים בניהם פטרוזיליה .(עדיף בשכבה אחת)
לפזר מעל את התבלינים והפטרוזיליה להוסיף את המים , לבשל כ- שעה וחצי על להבה בינונית עד נמוך .
להוסיף את הפטריות ולבשל עוד כ 10 דקות .
לבדוק מידי פעם אם המים התאדו להוסיף עו קצת מים .
לבדוק עם מזלג אם הבשר רך אז הוא מוכן .

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • צלי בשר

    מגי, 9/9/2008 11:59:45 AM

פירורית ביסלי סלטים