שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קובה בורגול (עירקי)של אתי

דרוג הגולשים:

מצרכים

לקובה:
1/2 קילו בורגול דק מבושל מושרה במים קרים
כוס קמח
כפית מלח
רבע כוס שמן
לסחוט את הבורגול מהמים היטב להוסיף את הקמח מלח ושמן לערבב היטב לכדור בצק לכסות בנילון נצמד ולמקרר ללילה....

למילוי:
1/2 קילו בשר בקר טחון
4 בצלים גדולים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית בהארט
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אם רוצים להוסיף פפריקה חריפה לחריפות...
אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף מוסיפים את הבשר הטחון
ומטגנים גם אותו עד שנעשה שחום מוסיפים את התבלינים ואת הפטרוזליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כמה דקות עד שהבשר
משחים יפה

שוטחים את הבצק לעיגולים קטנים ובידיים משומנות או רטובות יוצרים עיגולים שמים את המלית וסוגרים ומהדקים היטב לכדור
משטחים מעט

שמים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הקובות

אפשר גם להקפיא חלק ואת השאר לטגן או לטגן את כל הכמות ולהקפיא .....

בתאבון אתי

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • אתי כמה זמן להשרות את הבורגול במים???

    אורטל, 10/10/2015 2:02:32 PM

  • קובה

    חורש ריקי, 10/11/2013 11:37:15 AM

  • הזדהות עים העדה

    עובד זמירה, 7/27/2013 1:31:40 PM

  • קובה בורגול לפי הבנתי אפשר או מכיוון שלא צויין ו ה

    אור, 3/1/2013 2:06:41 AM

  • מרק תימני

    עינת, 2/4/2012 8:57:23 PM

  • קובה

    סמדי, 8/13/2009 11:31:16 AM

  • קובה בורגול

    אביגיל, 8/1/2009 5:44:20 PM

  • קובה

    מירב, 3/20/2009 1:06:12 PM

  • קובה בורגול

    לגאולה ועמליה, 12/1/2008 2:17:14 AM

  • הקובה של אתי

    תומר, 11/14/2008 1:46:50 PM

  • קובה בורגול

    גאולה דוד, 10/30/2008 9:41:14 PM

  • קובה בורגל

    עמליה, 10/14/2008 11:45:17 AM

  • קובה של אתי

    יפה מתאילנד, 6/1/2008 6:29:25 PM

  • קובה מעדן

    ronit, 5/31/2008 10:18:08 PM

  • קובה מטוגנת עירקית .

    שרית ד., 5/20/2008 10:22:48 AM

פרפקטו רטבים