שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קוסקוס

תאריך פרסום: 31/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

1ק"ג סולת. 4 כוסות מים, קורט מלח. 1 כוס שמן
מרק: רסק, פפריקה חריפה, תבלין מעורב, ירקות קפואים/טריים, כוסברה
כורכום, מלח,
לקציצות: חצי קילו בשר טחון בקר, ביצה אחת, 1 בצל קצוץ, תבלין מעורב לקציצות, כורכום, מלח, פפריקה

אופן ההכנה

קוסקוס: על סיר כפול עם מים רתוחים, את הסולת מערבבים עם כוס שמן בערך ומלח, מסננים במסננת עבה מיוחדת ומכניסים לסיר השני על האדים בערך שעה, לאחר מכן שופכים את הסולת בקערה ושוב שופכים 1 כוס מים ו"פותחים " את הסולת ושוב לבישול על אדים כשעה נוספת.
רוטב: לאדות בצל, להוסיף רסק, פפריקה ויתר תבלינים , להוסיף ירקות ומים רותחים - אני מוסיפה תבלית של קנור - עשבי תיבול למיניהם
וגם תבלין מעורב
קציצות: לערבב הכל יחד ולבשל בסיר בנפרד על רוטב של פפריקה ורסק עגבניות

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • טעם

    סתם, 6/10/2012 4:08:34 PM

  • קוסקוס ם

    עדי, 1/7/2012 4:28:21 AM

פרפקטו רטבים