שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קיצרי אורז עם עדשים אדומות

תאריך פרסום: 8/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

שתי כוסות אורז
חצי כוס עדשים אדומים
שתי עגבניות בשלות
20 שיני שום
200 גרם חמאה מלוחה
5 כוסות מים
מלח
פלפל
2 כפיות כמון

אופן ההכנה

רוחצים את האורז ואת העדשים. שמים. מכינים לסיר קוצצים את העגבניות ומכניסים לסיר
מלח פלפל וחמש כוסות המים.
מבלישים עד לרתיחת המים ומורידים את האש.
מבשלים עד להכנת האורז.
במחבט ממסים את החמאה ומטגנים את השום ומוסיפים את הכמון.
כאשר האורז מוכן מערבבים את השום באורז.
מגישים עם ביצת עין או סלט ירקות או שמנת

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • קיצרי

    כרמית, 7/5/2009 11:47:32 AM

פירורית ביסלי סלטים