שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קיש ברוקולי וגבינה

תאריך פרסום: 2/10/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

בצק-
1/2 ק"ג קמח
200 ג"ר חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס יוגורט
2 ביצים

מילוי-
ק"ג ברוקולי חתוך לפרחים
250 ג"ר גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות

אופן ההכנה

בצק- מערבבים את הקמח, חמאה, מלח והפלפל עד קבלת פירורים. מוסיפים את היוגורט והביצים ומעסים עד קבלת בצק אחיד.
מילוי- מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את כל התבלינים מקפיצים קלות ומעבירים לקערה. מקררים את המילוי ומוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
את הבצק משטחים בתבנית רצויה ואת מילוי הקישואים פורסים מעל ומכניסים לתנור ל- 17 דקות ב- 180 מעלות והמנה מוכנה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים