שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קלחי תירס מבושלים

תאריך פרסום: 11/2/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

5-6 קלחי תירס שלמים
מלח
מרגרינה בטעם חמאה או חמאה

אופן ההכנה

1. מחממים סיר גדול עם מים ומלח.

2. כשהמים רותחים מכניסים את קלחי התירס ומבשלים כ-10 דקות.

3. מוציאים את הקלחים לקערה ומפזרים עליהם קוביות קטנות של החמאה / מרגרינה ועוד מלח.

4. מגישים וזוללים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים