שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קנלוני בגבינה ושמיר

תאריך פרסום: 22/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

קנלוני במילוי גבינה ושמיר


מצרכים

1 חב’ קנלוני-גלילי פסטה למילוי
150 גר’ גבינה מלוחה מפוררת
250 גר’ גבינה לבנה
1 כף אבקת מרק פטריות
1 ביצה
חופן שמיר קצוץ
פלפל שחור

רוטב בשאמל

3 כוסות חלב
4 כפות קמח
100 גר’ חמאה
מלח ופלפל לבן / שחור

גבינה צהובה או גבינה קשה אחרת מגוררת לזרייה .


אופן ההכנה

הכנה

מערבבים את כל חומרי המילוי ,וממלאים את הקנלוני
מניחים בתבנית אחד ליד השני.

הרוטב: מחממים בסיר את החלב וממיסים בו את החמאה,
להוסיף לאט לאט את הקמח תוך כדי בחישה ולשים לב שלא יהיו גושים,
להוסיף תוך כדי גם את המלח והפלפל , לערבב עד קבלת רוטב סמיך .

לשפוך את הרוטב על הקנלוני מעל לזרות את הגבינה הצהובה,
ולאפות בחום 180 מעלות - 25 דק’ ,עד שהרוטב ישחים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים