שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קנלוני ממולא בשר טחון

תאריך פרסום: 5/7/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים


1 חב’ קנלוני (צינורות פסטה)- אין צורך בבישול קודם

מילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
1 עגבניה מגוררת ללא מיץ
1 בצל מגורר סחוט
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
מעט כורכום ופפריקה

לערבב הכל לעיסה אחידה .

רוטב:
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות מגורדות על פומפיה
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות אורגנו
11/2 כוסות מים

לטגן את הבצל ולהוסיף את העגבניות והרסק ולערבב כשמגיע לרתיחה להוסיף תבלינים לערבב ולהוסיף את המים (אם סמיך מידי להוסיף עוד קצת מים )לבשל 5 דק’ ולהוריד מהאש .
לאוהבי הפטריות - אפשר להוסיף לרוטב פטריות חתוכות מקופסה .


הכנה:
למלות את הקנלוני בבשר טחון שהכנו קודם , בזהירותשלא יתפוצצו .
אפשר למלות משני צידי הצינור .
להניח בתבנית משומנת או על נייר אפיה אחד ליד השני , לשפוך מעל את הרוטב , לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל- 45 דק’ בחום 180 מעלות.
להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור עוד 10 דק’ להשחמה קלה .

אני מציעה להכניס לתנור בכלי הגשה חסין אש ,שלא יהיה צורך להעביר לצלחת הגשה אחרת.

בתאבון .

אופן ההכנה

ב

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מוצלח מאוד

    שרית, 4/24/2014 8:26:46 PM

  • קנלוני

    גליה, 10/5/2013 3:55:04 PM

  • חשוב

    יהודי גאה, 5/23/2012 11:04:35 AM

  • לחבל שמיתחתיי

    חבל על מיש שמת, 8/10/2010 12:30:42 AM

  • לניצה פרידמן

    חבל., 6/3/2009 11:49:51 AM

  • קנלוני ממולא

    ניצה פרידמן, 4/20/2009 9:01:51 PM

פרפקטו רטבים