שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קרפ צרפתי

תאריך פרסום: 23/5/2009
דרוג הגולשים:
קרפ צרפתי

מצרכים

לבצק
כוס קמח
2 ביצים
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל

למריחה:
נוטלה
ריבת חלב
סוכריות
קוביות חלבה


אופן ההכנה

מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אני משתמשת במחבת הפלא,
שמים את כל המצרכים לבצק בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים,
חשוב לשים לב:
אם העיסה יצאה סמיכה מידיי יש להוסיף חלב ואם היא יצאה דלילה מידיי מוסיפים קמח,המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
לוקחים מצקת של מרק ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
בטח יצא לכם לראות איך מכינים קרפ צרפתי בקניון הם יוצקים את העיסה ובעזרת כלי עץ בצורת T הם משטחים אותו והופכים אותו לדק, עגול וגדול,אני מצאתי שיטה מעולה שתעשה בדיוק את אותה העבודה,פשוט מאוד משתמשים עם תחתית המצקת.
יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו, מחלקים אותו לחצי מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
מקפלים משני הצדדים



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מעולה בעיקר התלהבתי מאיך שזה נהפך בקלות

    אלמונית, 6/15/2016 12:20:28 PM

  • מתכון

    סנדי מויאל, 5/31/2016 5:19:41 PM

  • לכל מי ששאל כמה קרפים יוצא????

    שפית, 2/1/2014 8:19:31 PM

  • שמח לדעת לכמה קרפים זה יוצא ,תודה!

    שרה, 1/5/2014 6:06:10 PM

  • טעים

    or hansica, 12/27/2013 11:08:15 PM

  • קרפ צרפתי

    יאמי, 10/11/2013 9:34:02 AM

  • טעים

    שי, 9/6/2013 2:02:59 PM

  • טעים :)

    שיר , 8/31/2013 8:35:53 PM

  • וואו

    אורטל ד, 8/24/2013 9:08:39 PM

  • מחבת הפלא

    אורטל ד, 8/24/2013 8:51:35 PM

  • לי ששאלה מזה מחבת הפלא

    ליאור 123, 8/1/2013 6:44:34 PM

  • מגניב

    שחר , 7/26/2013 3:43:31 PM

  • ?!?!?!?!?!?!

    ???????????, 6/21/2013 8:23:50 PM

  • המתכון

    ששששש, 6/12/2013 4:02:23 PM

  • אולי

    אסף זליקוביץ'', 5/9/2013 6:24:23 PM

  • קרפ

    יהודית, 4/18/2013 11:45:37 PM

  • הקרפ

    אין עליי אני מהמת, 1/20/2013 6:40:30 PM

  • טעים!

    ליהי, 1/12/2013 7:16:04 PM

  • fubv.

    Gigt, 1/10/2013 7:48:50 AM

  • כמה קרפים יוצאים??

    יובל, 12/20/2012 2:47:37 PM

  • מתכון מעולה ומומלץ!

    אווה שטרן, 11/14/2012 10:00:43 AM

  • שף צעיר

    רפאל, 10/28/2012 8:28:55 PM

  • חשוב לדעת מאוד

    שני רותם וליאור, 9/13/2012 11:49:40 PM

  • כמה קרפים יוצאים מהבלילה?!

    שחרררררר, 9/6/2012 6:36:50 PM

  • צריך תמכשיר ששמים תבלילה?

    -, 8/7/2012 11:04:25 PM

  • קרפ

    איוש, 8/4/2012 8:29:10 PM

  • ...מממ...

    אנונננימי, 7/30/2012 8:18:47 PM

  • קרפ צרפתי

    אסראר, 7/22/2012 4:16:42 PM

  • לא יצא טוב

    תום , 7/15/2012 8:38:56 AM

  • ...

    נועה, 7/4/2012 8:52:52 AM

  • יאמי

    שחר, 7/3/2012 8:24:58 AM

  • יאמי

    שחר, 7/3/2012 8:24:32 AM

  • מעולה

    מקס ג, 6/20/2012 7:28:24 PM

  • תודה

    כרמל , 5/29/2012 7:18:49 PM

  • שמנת מתוקה

    אורטל .ד., 5/26/2012 9:05:31 AM

  • קרפ

    חסוי, 5/19/2012 4:10:00 PM

  • לגבי השאלה

    מושקי חן, 5/8/2012 8:30:20 AM

  • על הקרפ...

    מושקי חן, 5/8/2012 8:28:48 AM

  • קרפ

    ליאל נאור, 5/7/2012 8:37:50 PM

  • זמן הכנה לפני הגשה

    אורטל .ד., 5/2/2012 1:30:32 PM

  • טעים ביווווווווווותר

    שלומית , 3/22/2012 5:28:59 PM

  • ל-22

    אני, 2/6/2012 7:31:01 PM

  • לכולם יש לי שאלה !!

    חסוי , 1/27/2012 2:29:39 PM

  • טעים!!!

    טלי, 1/5/2012 9:11:23 PM

  • קרפ צרפתי....

    חסוי, 12/18/2011 7:16:32 PM

  • אהבתי

    עידן, 11/25/2011 5:34:45 PM

  • אהבתי

    יסמין, 11/22/2011 4:19:00 PM

  • ואווו

    נעמוש, 9/25/2011 6:39:58 PM

  • אהבתי

    קורל, 9/3/2011 8:41:44 PM

  • טעים

    מלי, 8/18/2011 1:09:54 AM

  • סוכר

    אורטל .ד., 5/18/2011 11:52:26 AM

  • צריך כ"כ סוכר?

    שקד, 5/17/2011 4:20:24 PM

  • כנסו

    מור, 11/30/2010 8:59:49 PM

  • יאמי!!!!

    שלום, 11/10/2010 6:28:39 PM

  • טעים

    מאי אודיז, 8/29/2010 9:22:12 AM

  • טעעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

    נועה , 8/25/2010 4:22:17 PM

  • יצאה פצצה

    מיכל, 8/24/2010 1:38:30 PM

  • מדהים... בדיוק כמו בחנויות

    שובל, 8/19/2010 11:03:51 AM

  • ממממ....! טעים

    רז, 7/28/2010 10:27:17 PM

  • קרפ

    שירה , 7/16/2010 10:48:35 AM

  • תלוי בגודל המחבת

    אורטל, 6/4/2010 5:56:23 PM

  • כמה יוצא מזה?

    נריה, 5/17/2010 10:39:46 PM

  • נאמי

    אריאל, 2/9/2010 6:50:47 PM

  • היכן קונים מרית להכנת קרפ?

    ענת ליברמן, 9/25/2009 10:51:51 AM

פירורית ביסלי סלטים