שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

קרקרים

תאריך פרסום: 26/1/2014
דרוג הגולשים:

מצרכים

לפי כוס מדידה של 200 מ"ל:
50 גרם קמח מלא (2/1 כוס)
100 גרם שיבולת שועל (4/1-1 כוסות)
300 מ"ל מים
1.5 כוסות של סומסום,
גרעיני חמנייה,
גרעיני דלעת,
פרג,
זרעי פשתן או אגוזים (אפשר כמובן גם לערבב)

אופן ההכנה

1.מערבבים את הקמח עם שיבולת השועל והמים, ומניחים בצד לשעה.

2.מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים.

3.מרפדים בנייר אפייה תבנית, ובעזרת פלטה או מרית מחליקים את התערובת בצורה הכי אחידה שאפשר על כל התבנית.

4.אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות 10 דקות, מוציאים מהתנור,
בעזרת סכין טובה או גלגלת פיצה חותכים למלבנים של 8 ס"מ על 6 ס"מ.

5.מחזירים לתנור לעוד 30 דקות.

6.לאחר קירור ניתן לאחסן בכלי סגור.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים