שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

רוטב נפוליטנה של אבי מהשף הלבן

תאריך פרסום: 12/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 בצל קטן קצוץ
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
5 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
מלח פלפל
5 עלי בזיליקום קצוצים
אורגנו
2 כפות אבקת מרק טעם עוף
שמן זית
2 כפיות שום כתוש

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים .
מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים
מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.
אפשר לטחון את הרוטב

המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמושהן .

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ספגטי

    שרה מסיקה , 10/21/2013 2:59:55 PM

  • טעות

    שאף, 1/3/2013 11:11:00 AM

פירורית ביסלי סלטים