שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

רוטב שמנת ופסטו-נענע

תאריך פרסום: 17/5/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

חומרים לרוטב:
כוס שמנת
פסטו נענע

חומרים לפסטו-נענע:
2 כוסות דחוסות עלי נענע
2 שיני שום
1/3 כוס שמן זית
חופן אגוזי מלך
2 כפות סוכר
מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה

אופן הכנת פסטו-נענע:
כל החומרים יחד במעבד המזון למעט שמן הזית. מזלפים פנימה את שמן הזית עד לקבלת מסה אחידה.

אופן הרכבת הרוטב:
במחבת חמה מחממים את השמנת. כאשר השמנת רותחת מוסיפים שתי כפות מהפסטו-נענע. מתבלים ומוסיפים לרביולי.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים