שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

רולדת שוקולד במילוי קרם של גלה

תאריך פרסום: 25/8/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

לעוגה:
5 ביצים
2/3 כוסות סוכר
כף מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון מגורדת (לא חובה)
2/3 כוסות קמח.
4 כפות קקאו

למילוי:
1 שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב


אפשרויות מילוי נוספות:
שוקולד למריחה
ריבה
או כל מילוי אחר

אופן ההכנה

להדליק את התנור שיהייה חם עד שמכניסים את העוגה.
1. להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק
2. להקציף חלמונים, לימון, וניל כחמש דק´ ולהוסיף לקצף.
3. להוסיף קמח וקקאו ולערבב עד שאין גושים ולשפוך לתבנית של תנוא אפיה שמרופדת בנייר אפיה.
(שכבה אחידה ).
4. לאפות כעשר דק´ על 200 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב. להוציא מהתנור ולהפוך את העוגה
על מגבת שעליה מפוזר אבקת סוכר. להוריד בזהירות את נייר האפיה מהעוגה ולגלגל את
העוגה לצורת רולדה ולהשאיר אותה מגולגלת עד שמכינים את המלית.
5. ניתן למלא ישר בריבה או בשוקולד למריחה. או להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג
וניל ושלושת רבעי כוס חלב ולמרח בפנים ושוב לגלגל את הרולדה ולצפות עם הקרם גם
את החלק החיצוני. ומעל הקצף להמיס חבילת שוקולד מריר 1/4 , חבילת חמאה, 3 כפות
קקאו, 3 כפות חלב ולשפוך למעלה על כל הרולדה, להכניס למקרר ולהגיש קר ולקבל מחמאות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים