שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

שוקי עוף עם חומוס

תאריך פרסום: 10/3/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

אהרוני, ערוץ 10
מתכון שוקי עוף בניחוחות של בית עם גרגירי חומוס, שום, בצל אדום, סלרי ומנגולד

פרסום ארבע כפות שמן זית
8 שוקיים עוף ללא העצם
4 שיני שום מעוכות
בצל אדום חתוך לקוביות
כף עלי זעתר
שלוש כפות לימון כבוש קצוץ גס
כף פפריקה מתוקה
שתי כוסות גרגירי חומוס מבושלים (אפשר קפואים)
ראש סלרי חתוך לקוביות
חמישה גבעולי סלרי חתוכים לפיסות
עלי סלרי קצוצים גס
צרור עלי מנגולד חתוכים גס
מלח פלפל

אופן ההכנה

משחימים את שוקי העוף בשמן זית. שמים בסיר רחב את השמן, שום, בצל וזעתר. מטגנים כמה דקות. מוסיפים את הלימונים והפפריקה ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות (למעט המנגולד)ומערבבים. ממלאים את הסיר במים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המנגולד ואת השוקיים המושחמים ומביאים שוב לרתיחהץ מבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה כארבעים דקות. מגישים עם אורז לבן.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים