שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

תוספת צבעונית של פתיתים עם ירקות

דרוג הגולשים:

מצרכים


ל-8 מנות

2-3 כפות שמן
חבילת פתיתים אפויים טבעות אסם
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
1 כוס אפונת גינה קפואה
1 כוס גרעיני תירס מתוק
1 כוס קוביות גזר
800 מ"ל (4 כוסות) מים רותחים
2 כפות מרק תיבול טעם עוף, אסם.
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה


1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.

2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים (כ-3 דקות).

3. מוסיפים את הגזר ושאר הירקות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.

4. מוסיפים 800 מ"ל מים רותחים ו2 כפות מרק תיבול, מכסים ומבשלים כ-6 דקות.

5. לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה עוד כ-5 דקות.

• המלצה: ניתן להגיש עם שמיר קצוץ טרי, יוגורט או שמנת חמוצה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים