שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

תפוחי אדמה קריספיים- ניקי ב

תאריך פרסום: 7/7/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

רכיבים:

4 תפוחי אדמה שריככנו מראש
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שמן זית
2 כפות פירורי לחם
1כפית פפריקה
1 כף אבקת מרק
פטרוזיליה קצוצה
כמון , מלח גס , פלפל

אופן ההכנה




אופן ההכנה:

לחמם תנור לחום בינוני.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות.
לערבב את שאר החומרים (חוץ מ2 כפות שמן זית(
לצפות את תפוחי האדמה מכל הכיוונים.
לחמם תנור לחום בינוני.
לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
להוסיף לרוטב שנשאר בקערה 2 כפות שמן זית ולערבב. (לא הכרחי - להוסיף לפי הצורך)
לשפוך בעזרת כף את שארית הרוטב על התפוחי אדמה.
להכניס לתנור ל-30 דקות .

הערות:
לא לערבב את תפוחי האדמה בזמן שהם בתנור

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים