שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

תפוח אדמה ובטטה בתנור ברוטב צ’ילי

תאריך פרסום: 10/8/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

1. 7-8 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2. 2-3 בטטות אם אוהבים (גם בגודל בינוני)
3.רוטב צ’ילי מתוק
4.פלפל
5.מלח

אופן ההכנה

1.מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות ומניחים בקערה עם מים.
2.חותכים לאלכסונים לא עבים במיוחד.
3.מחממים תנור ל-180 מעלות.
4.שמים פלפל ומלח לפי הטעם.
5.את רוטב הצ’ילי שמים גם לפי הטעם .
6.מערבבים טוב טוב ומניחים בצד לרבע שעה.
7.מסדרים אותם איך שרוצים על מגשים ומכניסים לתנור.


-זמן לא מדויק טועמים את תפוח האדמה ועם הוא מוכן אז אפשר להותיא מהתנור.


---בתאבון!---

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים