שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

תפוח אדמה מוקרם

תאריך פרסום: 4/6/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

3 תפוחי אדמה
שמנת לבישול
גבינה צהובה חמאה מלוחה
מלח פלפל

אופן ההכנה

להרתיח את התפוחי אדמה במים
רבע שעה עד שהם מעט רכים
להוציא מהמים ולפרוס לפרוסות
להניח בתבנית ופזר מלח ופלפל
לבשל את השמנת לבשיול עד שזה מגיע לרתיחה להוציא מהאש ולשפוך על התפוח אדמה
להכניס לתנור ל20 דקות
להוציא ולפזר מלמעלה את הגבינה צהובה
להכניס לתנור לעוד 10 דקות ולהגיש

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים