שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מכינים רוסטביף

מתכון בסיסי לרוסטביף:

1 נתח שלם של סינטה או אנטריקוט
4 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס גס
1 כף רוזמרין קצוץ דק
4 כפות חרדל איכותי
1 כף דבש


מחממים תנור ל-185 מעלות.
משמנים את הנתח בשר בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. סוגרים את הבשר במחבת חמה מאוד ויבשה מכל הצדדים.
מעבירים למסננת ומצננים. מערבבים את החרדל עם הרוזמרין והדבש, מניחים את הנתח בשר על תבנית עם נייר אפייה ומורחים בתערובת החרדל.
צולים בתנור כ 12 דקות על כל ק"ג בשר + 12 דקות נוספות לכל הנתח בכללי, לקבלת דרגת עשייה מדיום וול. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
פורסים דק ומגישים.

מתכונים:
רוסטביף בפסטו אגוזי לוז
רוסטביף ברוטב צ’ילי מתוק ופלפלים קלויים
סנדויץ’ רוסטביף