מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
חגים ומועדים

עוגת שקדים אוורירית וגבוהה

דירוג הגולשים

מצרכים

המתכון והתמונה: מליאל

תבנית חור 24/ אינגליש קייק ארוכה.

המרכיבים:
3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
3/4 כוס סוכר
200 גרם שקדים טחונים
2 כפות גדושות קורנפלור
1 כפית א. אפיה
2 כפות שמן
1 כפית תמצית שקדים
2 כפות רוזטה (תרכיז שקדים ממותק)

לעיטור:
שקדים מולבנים פרוסים.



אופן ההכנה

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
לטרוף את הביצים ולהוסיף לקצף החלבונים בתנועות קיפול.
להוסיף את יתר החומרים לפי סדר כתיבתם בתנועות קיפול להבליע אחד אחד בתוך הקצף.
לעטר בשקדים מולבנים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת שקדים אוורירית וגבוהה

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת שקדים אוורירית וגבוהה?
דרג:

הצביעו: 15 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עוגה מעולה

שירה, 09/02/2011 13:55:48

תגובה על העוגה

למה לא שמים בעוגה קמח ?
יש לי עצה איך לשפר את העוגה :
לשים קמח וקורנפלור ביחד , וזה יהיה מעולה ! המתכון לא משהו , יחסית :
התאכזבתי !
חסוי, 29/08/2009 19:54:25

ניסיתי והתאכזבתי

העוגה ללא קמח כל הקצף נשרף למעלה ונפל גרוע, 16/04/2009 22:34:39