מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגים

פילה מושט פיקנטי

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

4-6 פילה מושט
2 פלפלים חריפים חצויים
ראש שום מקולף
1 עגבניה לחצות לשניים ולפרוס דק
1 גמבה לחתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
1 קופסת גרגירי חומוס (זה מוסיף אבל לא חייבת)
שמן עד כיסוי תחתית הסיר
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית שטוחה כמון
1 כף אבקת מרק עוף
חב’ כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

לשטוף היטב את הדג ולהשרות במלח ולימון חצי שעה.
בסיר גדול שטוח לחמם את השמן עם התבלינים.(מלבד המרק עוף)
לסדר את הירקות , והחומוס בסיר וכן את השום .
להוסיף כ 2 כוסות מים , להביא לרתיחה ולהוסיף את המרק עוף, להנמיך את האש ולבשל כ-רבע שעה(שהגזר יתרכך מעט).
לסדר מעל את הדג , לפזר מעל את הכוסברה , לדאוג שיהיו מים עד גובה הדג ולבשל
כ 45 דקות .
להשאיר מעט רוטב .

בתאבון

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פילה מושט פיקנטי

כיצד אתה מדרג את המתכון - פילה מושט פיקנטי?
דרג:

הצביעו: 78 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

דג פצצות

אין דברים כאלה. דג של הליייףף רעות, 04/02/2013 16:49:11

יותר טעים משל חמותי :-)

לימור, 04/01/2013 10:06:12

..

יצא מעולה!! לא ראיתי צורך לבשל את הדג יותר מ25 דק זה מייבש אותו. דבורה, 14/08/2012 21:01:11

אני מלך

המנות נראות מהממות כמוני , אסף עדיאל המדהים אסף עדיאל, 23/05/2011 21:10:11

אני מהממת

מנה טעימה ויפה אבל לא יותר ממני!!! רומי עדיאל השווה, 14/05/2011 10:55:14

מ-ע-ו-ל-ה!!!

ממש טעים וחריף, בדיוק כמו שאני אוהב משה, 08/10/2010 13:04:20

עשיתי ויצא מעולה

עשיתי ויצא מעולה התגובות היו טובות
כל הכמות חוסלה
אולם למרות ששמתי רק פלפל אחד במקום 2 וכפית פפריקה חריפה כמו שכתוב זה היה מעט חריף ופיקנטי לא מתאים לילדים
לכן יש לדעתי לשים פלפל אחד ולא להשתמש בפפריקה החריפה כדי למתן את החריפות
מנשה, 16/01/2010 06:12:50

מתכון מצויין

זה יוצא טעים מאודד לירז, 15/11/2009 21:10:17

.

אין על מושט חריףף
טוהר, 19/03/2009 10:56:51

אחלה

אחלה של מתכון למושט נתי, 24/02/2009 20:29:50