שלום אורח, התחבר

מדריכים

  • מדריך שמנים

    מדריך שמנים

    אחרי המלח שמן הוא אולי הפריט הכי נפוץ בתפריט שלנו. גם אם אנחנו מקפידים על דיאטה, גם אם אנחנו לא מטגנים ולא אוכלים אוכל מעובד, עדיין, כמעט בכלל דבר שאנחנו אוכלים יש שמן.
    בכל כמה שבועות צץ מחקר חדש על איכותו של שמן זה או אחר, בכל כמה ימים מסבירים לנו עד כמה חשוב לכלול בתפריט שמן מסוג כזה וכמה חשוב להימנע משמן מסוג אחר. מבולבלים?
    גם אנחנו.
    בדיוק בגלל זה הכנו מדריך לכל סוגי השמן שאי פעם תתקלו בהם בסביבה:

    למדריך המלא >
  • מילון הגבינות

    מילון הגבינות

    אלפי סוגים ומינים של גבינות מסתובבות להן בעולם. רכות וקשות, חריפות ומתוקות, נימוחות ומחודדות. המדריך שלפניכם יתן לכם מושג לגבי כמה מהגבינות המפורסמות ביותר בעולם:

    למדריך המלא >
  • מילון הפסטה הגדול

    מילון הפסטה הגדול

    תגידו מה שתגידו האיטלקים כנראה מאוד אוהבים פסטה, אחרת אין הסבר לכמות העצומה וליצירתיות המדהימה שהם מפגינים בתחום הפסטה. ארוכות וקצרות, עגולות ומפותלות, צרות ורחבות, ממולאות, בצורת פרפרים, גלגלים, רדיאטורים וצדפים. המון המון איטריות ולכל איטריה יש את הצורה שלה, הייחוד, השם והרוטב או המנה ההולמת אותה ביותר.
    מוכנים לצלול לתוך הרוטב?

    למדריך המלא >
  • מילון הפסטה: מושגים ורטבים

    מילון הפסטה: מושגים ורטבים

    עולם הפסטה האיטלקי לא מסתכם רק בעשרות צורות עם שמות מסובכים, הו לא. הפסטה היא אמנם הבסיס, אבל כמה היא משעממת בלי הרוטב? ומי יודע מה זה דורום ואל דנטה?

    למדריך המלא >
  • מרקים מסביב לעולם

    מרקים מסביב לעולם

    להונגרים יש גולאש, ליפנים מיסו ורמאן, לרומנים יש צ’ורבה והאיטלקים מעדיפים מנסטרונה.
    כל העולם אוכל מרק: חריף או מתוק, סמיך או דליל, עם בשר או דגים. לכל אומה יש מרק עשיר וממלא, איתו מתחממים בחורף.
    בואו גם אתם להכיר:

    למדריך המלא >
«  1  2  3