שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מכינים בריוש

מצרכים
500 גרם קמח שמרים
6 ביצים
3 חלמונים
80 גרם סוכר
רבע כפית מלח
400 גרם חמאה
1 ביצה להברשה


אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מניחים את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח ומקציפים דקה.
2. מורידים את המהירות המיקסר למהירות בינונית ומוסיפים את הקמח .
3. לשים עד שכל החומרים מתחברים. עוצרים את המיקסר ומתפיחים בתוכו את הבצק כ-20 דקות.
4. לאחר התפחה חוזרים ללוש במהירות נמוכה כ-10 דקות
5. מוסיפים את החמאה הרכה ולשים עד שנטמעת לחלוטין בבצק.
6. מעבירים לקערה ומתפיחים שוב עד שהבצק מכפיל את נפחו.
7. מוציאים את האוויר ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
8. מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את הבריוש מהמקרר ויוצרים כדורים בקוטר של כ4 ס"מ .
9. מניחים בתבנית מאפינס ומתפיחים במקום חמים ולח עד להכפלת הנפח.
10. מברישים בעדינות בביצה טרופה ומפזרים מעל גבישי סוכר.
11. אופים בתנור כ-20 דקות עד להזהבה.