שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מכינים קרם אנגלז

מתכון בסיסי לקרם אנגלז:

250 גרם סוכר חום
1 ליטר חלב או שמנת או חצי חצי
1 מקל וניל חצוי
2 גרם מלח
12 חלמונים
180 גרם סוכר

בסיר מביאים לרתיחה את החלב\שמנת עם מקל הוניל. במקביל מערבבים (לא להקציף!) בקערה את החלמונים עם הסוכר . משווים טמפ’ – מוסיפים מצקת קטנה מהנוזל הרותח לתוך החלמונים ומערבבים. מוסיפים חצי מהנוזלים וממשיכים לערבב, מוסיפים את שארית הנוזלים ומסננים לתוך קערה נקייה. מוציאים את מקל הוניל ומרוקנים את הזרעים לתוך הקרם. מעבירים למקרר עד שמתקרר.

מתכונים:
טארט אגסים עם קרם קטלן
ג’לי ענבים עם קרם אנגלז וקראמבל שקדים