שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מכינים רוגלך

מצרכים
500 גרם קמח שמרים
160 מ״ל חלב
2 ביצים
50 גרם סוכר
100 גרם חמאה רכה
קורט מלח
ממרח שוקולד / נוטלה
סירופ סוכר מ100 גרם סוכר ו50 מ״ל מים
1 ביצה להברשה


אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים ומלח. מערבבים כדקה.
2. מוסיפים את הקמח ולשים כ5 דקות.
3. מוסיפים את בחמאה וממשיכים ללוש כ5- דקות נוספות.
4. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
5. מוציאים את האוויר ומעבירים למקרר לשעה נוספת.
6. מוציאים ומחלקים ל-2.
7. על משטח מקומח מרדדים לעיגול דק מאוד, כ3 מ״מ.
8. מורחים שכבה דקה של ממרח שוקולד.
9. חותכים ל8 משולשים.
10. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה תוך כדי הידוק.
11. מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט, במרווחים של כ5 ס״מ.
12. מניחים להתפחה של 45 דקות.
13. מחממים תנור ל170 מעלות.
14. מברישים בעדינות עם ביצה. אופים כ 15 - 20 דקות.
15. מוצאים ומברישים בסירופ סוכר.
16. מצננים מעט ומגישים.