שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מקציפים חלבונים

טיפים להקצפת חלבונים:
מומלץ להפריד את הביצים כשהן קרות.
מניחים את החלבונים בקערה נקייה ושטופה במעט מיץ לימון.
מכסים בניילון נצמד ומשאירים את החלבונים כשעה עד שיגיעו לטמפ’ החדר.
מוסיפים קורט מלח ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף יציב, סמיך ולבן.

מתכונים:
עוגת קצף וקצפת
שבלולי קצף
פבלובה
אי מרנג על רוטב שוקולד
מרנג שוקולד ואגוזים