שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סרטוני הדרכה בבישול
Loading the player ...

איך מרדדים בצק

טיפים לרידוד בצק:
מוצאים את הבצק מהמקרר כחצי שעה לפני העבודה. מניחים על משטח עבודה ניילון נצמד ומקמחים קלות. מעליו מניחים את הבצק. מקמחים ומכסים בעוד ניילון נצמד. מרדדים לגודל ועובי הרצוי. מניחים את המערוך בקצה הרחוק של הבצק המרודד , תופסים בקצוות של שכבת הניילון התחתון ומושכים כלפי פנים וכך מגלגלים את הבצק על המערוך מבלי לגלגל את הניילון התחתון יחד עם הבצק.
מניחים את המערוך עם הקצוות של הבצק מעל התבנית אפייה ומגלגלים החוצה את המערוך כל שהבצק משוטח לתוך התבנית. מסירים את הניילון העליון וממשיכים בפעולת השיטוח.

מתכונים:
פאי בשר וחצילים
פאי שוקולד ואגוזים
טארט אגוזים וטופי
קיש בצל סגול