שלום אורח, התחבר
שם הבשלנית arrow

עמוד המתכונים של אופירה פחימה

קצת על אופירה פחימה
שם: אופירה פחימה
מצב משפחתי: נשואה +3
מגורים: בית שמש

מתי איך וממי למדת לבשל?
בגיל 6 מאמא ומסבתא.

מה סגנון הבישול שלך?
הכל, בעיקר ביתי מזרחי.

בישול בשבילי הוא...
חופש, תרפיה, טיפול, יצירה.

אם לא הייתי מבשל הייתי...
ציירת.

איזה תבלין היית מוסיף לחיים שלך?
פלפל חריף.

באיזה מאכל בחיים לא תיגעי?
דגים חיים.

מה ארוחת הצהריים המועדפת עליך?
שניצל ואורז.

את מי היית מזמין לארוחת ערב אצלך בבית?
סבתא שלי - אם היא עדיין היתה בחיים.

כשאני אהיה גדול אהיה כמו...
גורדון רמזי.

מה המתכון הכי אהוב שלך?
לחם ממולא בבשר וחצילים (מנה שהכניסה אותי לאודישנים של מאסטר שף).

סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי?
הכנתי קוסקוס, עבדתי עליו 4 שעות, הסיר לא היה מכוסה, עפה לי צלחת והתנפצה... מהחשש שאולי עפה לשם זכוכית זרקתי את כל הסיר לפח.

שאלון מהיר:

קראנצ’ - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? אורז
הנשנוש שלך? נשנושים של אסם


קרא עוד קרא עוד
אופירה פחימה
עוד מתכונים של אופירה פחימה

עוד מתכונים של אופירה פחימה

לעוד מתכונים של הנבחרת

לעוד מתכונים של הנבחרת