מסבתא תמרה ז"ל כשהייתי בת חמש. בחופשות הקיץ היינו מגיעים אליה, כל הנכדים, ואני הייתי היחידה שעומדת לידה ורואה כיצד היא מבשלת. אני זוכרת את הפעם הראשונה, כשביקשתי ממנה ללמוד אך היא עושה את מרק העגבניות הטעים ביותר שאכלתי אי פעם.
מה סגנון הבישול שלך?
הבישול שלי הוא שילוב של מהמטבח הגאורגי – מזרח אירופאי - איטלקי
השלימי את המשפט – בישול בשבילי הוא....
יצירה, קסם, רוגע
אם לא הייתי מבשלת הייתי...
מציירת (למדתי ציור ונגינה על פסנתר)
איזה תבלין היית מוסיפה לחיים שלך?
תמיד טוב להוסיף את תבלין האהבה לחיים – הוא זה שנותן את הטעם הקסום והמיוחד לכל דבר
באיזה מאכל בחיים לא תיגעי...
כל מאכל הוא מעניין גם אם אני אישית לא אוהבת/לא אוכלת – הוא יהיה מעניין ברמת העשייה/היצירה
מה ארוחת הצהריים המועדפת עליך?
כוסמת עם ירקות או המבורגר עצמו
את מי היית מזמינה לארוחת ערב אצלך בבית?
דמות תנ"כית – את אברהם אבינו
כשאני אהיה גדולה אהיה כמו...
אוהבת את מושיק רוט ומאיר אדוני
מה המתכון הכי אהוב שלך?
עוגת נפוליאון של פעם – קראנו לזה "נפוליאון רוסי", שונה מאד מהנפוליון המוכר
סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי
במטבח עם שלוש דודות שלי ואמי וכל אחת מהן בשלנית אלופה
שאלון מהיר:
קראנצ' - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? כל סוג ירקות חתוכים במנדולינה שיש במקרר ובצל מוקפצים מתבלים עם פלפל שאטה, מלח על מחבת מעל טחינה גולמית, דבש ומעט לימון סחוט