שלום אורח, התחבר
שם הבשלנית arrow

עמוד המתכונים של אלונה זוהר

קצת על אלונה זוהר
אלונה זוהר, מתגוררת בקריית ביאליק, אמא לשלושה ילדים ולמישמיש הכלבלב.
במקצועה עוסקת בעיצוב גרפי, אך עם השנים החליטה להגשים לעצמה חלום ולמדה קונדיטוריה. הבישול והאפייה הפכו להרבה יותר מתחביב, והיום - במקום לישון, היא מעדיפה לבלות במטבח. אלונה בעלת בלוג הנקרא "אוכל שבא מהלב", שבו היא משתפת את הקוראים ברשת בעלילותיה במטבח.

שם: אלונה זוהר
מצב משפחתי: אם ל-3
מגורים: קריית ביאליק

מתי איך וממי למדת לבשל?
למדתי לבד, אני אוטודידקטית, בנוסף למדתי קונדיטוריה לפני 10 שנים.

מה סגנון הבישול שלך?
הכל מהכל. אני מאוד אוהבת אוכל צבעוני, יפה, אסתטי וככה האוכל שלי גם נראה. אין לי סגנון מוגדר, מה שבא לי באותו רגע זה מה שנמצא על הצלחת.

בישול בשבילי הוא...
תשוקה, אהבה, יצירתיות ויציריות חסרת גבולות

אם לא הייתי מבשלת הייתי...
אוכלת.

איזה תבלין היית מוסיף לחיים שלך?
פפריקה. אדום זה צבע מאוד שמח, סקסי, יצרי, נועז. הפפריקה מאוד רב גונית ומתאימה את עצמה לכל מאכל, וכך אני רואה את עצמי, לא עוצרת באדום. מעבר להיותה מוסיפה טעם, היא מוסיפה חיוניות, צבע ועושר. בע’ כן?

באיזה מאכל בחיים לא תיגעי...
חלקי פנים וחיות קטנות (פרגיות, דגים קטנים,לא יכולה לאכול תינוקות).

מה ארוחת הצהריים המועדפת עלייך?
מנת ירקות עשירה, חמה או קרה.

את מי היית מזמינה לארוחת ערב אצלך בבית?
עומר מילר.

כשאהיה גדולה אהיה כמו...
נייג’לה לוסון.

מה המתכון הכי אהוב שלך?
עוגת שוקולד אלוהית ופלפלים ממולאים.

סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי:
התבקשתי להעלות פוסט מיוחד במסגרת הבלוג שלי, הכנתי את המנה, השקעתי, סידרתי, הכנתי את המצלמה, את הסט ואת כל מה שרק היה צריך כדי שזה ייצא מושלם. הוצאתי את התבנית מהתנור, שהייתה חמה מדי מסתבר, ומרוב החום הפלתי את התבנית על הרצפה והכל התפזר. מצאתי את עצמי אוספת את הכל חזרה לתבנית רק כדי להספיק לצלם.

שאלון מהיר:

קראנצ’ - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? פת אורז עם קוטג’
הנשנוש שלך? פת אורז
קרא עוד קרא עוד
אלונה זוהר
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר

לעוד מתכונים של הנבחרת

לעוד מתכונים של הנבחרת