1. להרתיח 1 ליטר מים לכל 100 גרם פסטה. 2. להוסיף את הפסטה למים הרותחים* ולבחוש. 3. לבשל ללא מכסה על אש בינונית למשך 9 דקות. 4. לסנן, לשטוף במים קרים, לסנן שוב ולהגיש. * ניתן להוסיף מלח למי הבישול"
קמח - סמולינה מחיטת דורום (מכיל גלוטן).
ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ל-100 גרם מזון מוכן/ ל-100 גרם מוצר נלווה/נוסף | |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 349 | 191 | 158 |
סך השומנים (ג') | 1.5 | 0.8 | 0.7 |
נתרן (מ"ג) | 0 | 0 | 0 |
סך הפחמימות (ג') | 71 | 39 | 32 |
מתוכן: סוכרים (ג') | 4 | 2.2 | 1.8 |
מתוכן: כפיות סוכר | 1 | 0.5 | 0.5 |
סיבים תזונתיים (ג') | 3.5 | 1.9 | 1.6 |
חלבונים (ג') | 11 | 6.1 | 5 |
אלרגן | תיאור אלרגן |
---|---|
מכיל | גלוטן חיטה |
עלול להכיל | חרדל|סויה|תורמוס |
בד"צ - העדה החרדית ירושלים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0