שניצל צמחוני עם המון חלבון שלנו הוא קלאסיקה אהובה מבוססת חלבון חיטה וחלבון סויה איכותיים. הוא מושלם כמנה עיקרית וצמחונית לכל המשפחה לצד תפוחי אדמה אפויים וסלט ירקות טרי.
יחידה אחת של שניצל צמחוני מהווה מקור לחלבון ולברזל.
חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.
יש לחמם את השניצל לפני ההגשה. בתנור: לחמם את התנור לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך 12-14 דקות. בטוסטר אובן: לחמם את טוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך כ-16 דקות.
חומרים משמרים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0