Play video
נודלס סצ'ואן בשלושה שלבים

נודלס סצ'ואן בשלושה שלבים

הגרסה הביתית שלנו למנה הקלאסית והאהובה מהמטבח האסייתי שמתאימה כארוחה מושלמת לכל המשפחה. מתובלת נפלא ועשירה בירקות ונתחי סינטה עסיסיים
| צילום: בבושקה הפקות
רשימת המצרכים (4 מנות):

 

1/2 חבילת נודלס אטריות ביצים רחבות אסם 

2 כפות שמן

2 כפות שומשום

1 בצל חתוך לרצועות דקות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות

200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות

5 כפות רוטב בנוסח סצ'ואן אסם

רוטב בנוסח סצ'ואן אסם
רוטב בנוסח סצ'ואן מעניק למנה את הטעם הכל כך אהוב
ציוד נדרש:

ווק או מחבת רחבה

הכנה (20 דקות):

1. מבשלים את אטריות הביצים לפי ההוראות שעל גב האריזה ומסננים.

חבילת נודלס אטריות ביצים שטוחות אסם

נודלס אטריות ביצים רחבות שמשתלבות נהדר עם הרוטב, הבשר והירקות

2. במחבת רחבה, או ווק, מניחים שמן, שומשום, פלפלים ובצל, מטגנים כ- 3 דקות.

3. מוסיפים את רצועות הסינטה, מטגנים כ- 5 דקות, מוסיפים רוטב סצ'ואן ואטריות. מערבבים ומגישים חם.

 

 

אוהבים אסייתי?

הירשמו עכשיו לאתר בישולים וקבלו חוברת דיגיטלית עם מגוון מתכונים אסייתים נהדרים >>

 

מה דעתך על הכתבה?

דירוג ממוצע: 4.5 (46)