Play video
פאד תאי מהיר ב-10 דקות הכנה

פאד תאי ב- 10 דקות הכנה

מנת הפאד תאי היא אחת המנות הכי אהובות מהמטבח האסייתי. הנה מתכון קל, טעים והכי מהיר שיש לאטריות מוקפצות עם ירקות ורצועות עוף ברוטב אסייתי משגע
| צילום: בבושקה הפקות
רשימת המצרכים (4 מנות):

1/2 חבילת נודלס אטריות אורז רחבות אסם 

2 כפות שמן

200 גרם רצועות חזה עוף

3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות באורך של כ – 4 ס"מ

1 גזר חתוך לרצועות דקות

5 כפות רוטב לפאד תאי אסם

1 ביצה

רוטב אסייתי למוקפץ לפאד תאי אסם
רוטב פאד תאי הוא סוד התיבול של המנה הזו
להגשה

1/4 כוס בוטנים גרוסים

פלח לימון

כוסברה קצוצה

ציוד נדרש

ווק

הכנה (10 דקות):

1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.

אטריות אורז רחבות אסם

פאד תאי מכינים עם אטריות אורז רחבות

2. שמים בווק שמן, גזר, בצל ירוק וחזה עוף, מקפיצים ומטגנים כ- 3 דקות.

3. יוצרים גומה ומקשקשים בתוכה ביצה. מערבבים הכל יחד ומוסיפים אטריות ורוטב פאד תאי, מערבבים ומגישים עם בוטנים, כוסברה ופלח לימון.

 

אוהבים אסייתי?

הירשמו עכשיו לאתר בישולים וקבלו חוברת דיגיטלית עם מגוון מתכונים אסייתים נהדרים >>

מה דעתך על הכתבה?

דירוג ממוצע: 4.5 (120)