שלום אורח, התחבר
מבשלים לילדים

בראנופי

לבסיס
1 עוגת אסם הבית שוקולד
2 בננות פרוסות לטבעות בעובי 1/2 ס"מ
4 כפות ריבת חלב

לקרם ריבת חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג ריבת חלב אסם
1 כוס חלב
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

לקישוט
פצפוצי שוקולד לבן

אופן ההכנה

מניחים את עוגת השוקולד על מגש העבודה.
לקרם ריבת החלב מניחים בקערת המיקסר אינסטנט פודינג, ריבת חלב, כוס חלב ושמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב, שומרים במקרר.
להרכבת העוגה מורחים שכבה של ריבת חלב על עוגת השוקולד ומסדרים את פרוסות הבננה בשכבה אחידה.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים על הבננות (או מורחים בעזרת כף). מקשטים בפצפוצי שוקולד לבן ומגישים.