שלום אורח, התחבר
מבשלים לילדים

עוגת שוקולד ומרשמלו

מחממים תנור ל־180 מעלות. מניחים עוגה על תבנית אפייה ומסדרים מעל מרשמלו, 3 יחידות בכל שורה עד שמכסים את כל פני העוגה.
לציפוי שוברים את חפיסת השוקולד לקערה. מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה, רגע לפני שהיא רותחת מסירים מהאש. יוצקים את השמנת על השוקולד. ממתינים 2־3 דקות ומערבבים היטב לקרם חלק ואחיד.
מכניסים את העוגה לתנור
ל־4 דקות (זהירות, המרשמלו יתפחו ויתנפחו!), מוציאים מהתנור ויוצקים מיד את הציפוי על העוגה. מקשטים בסוכריות ומגישים.


אופן ההכנה
מחממים תנור ל־180 מעלות. מניחים עוגה על תבנית אפייה ומסדרים מעל מרשמלו, 3 יחידות בכל שורה עד שמכסים את כל פני העוגה.
לציפוי שוברים את חפיסת השוקולד לקערה. מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה, רגע לפני שהיא רותחת מסירים מהאש. יוצקים את השמנת על השוקולד. ממתינים 2־3 דקות ומערבבים היטב לקרם חלק ואחיד.
מכניסים את העוגה לתנור
ל־4 דקות (זהירות, המרשמלו יתפחו ויתנפחו!), מוציאים מהתנור ויוצקים מיד את הציפוי על העוגה. מקשטים בסוכריות ומגישים.