שלום אורח, התחבר
מבשלים לילדים

קרמבו תוצרת בית

חומרים ל־26 יחידות

לבסיס
1 עוגת אסם הבית שוקולד

לקרם
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר

לציפוי
200 גר’ שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה


אופן ההכנה

לבסיס פורסים את עוגת הבית ל־13 פרוסות בעובי 1.5 ס"מ. בעזרת קורצן או כלי עגול קורצים מכל פרוסה 2 עיגולים בקוטר 3 ס"מ (ראו צילומים).
לקרם מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב מאוד. מעבירים את הקרם לשק זילוף ומזליפים בצורה סיבובית, משולי העוגה פנימה עד לקבלת צורה של קרמבו.
לציפוי מניחים סיר מעל סיר עם מים רותחים, שוברים את חפיסת השוקולד לתוך הסיר העליון וממתינים עד המסת השוקולד. לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים שמן, מערבבים היטב (השוקולד יהפוך לנוזלי מבריק ונוח לעבודה).
יוצקים את השוקולד החם בעזרת כף על הקרמבו, כך שיצפה אותו לחלוטין. אפשר לפזר מעל סוכריות צבעוניות. מניחים בצד או במקרר עד שהשוקולד מתקשה.