שלום אורח, התחבר
מבשלים לילדים

אפרוחי ביצים

ביצים קשות מרוקנות מהחלמון וממולאות בסלט ביצים, עם עיני זיתים ומקור גזר, מונחות על נבטי חמנייה.

אפרוחי ביצים
ציוד ומצרכים: ביצים קשות
זיתים שחורים
גזר חתוך למקלונים קטנים
מיונז לסלט ביצים ולהדבקת העיניים
נבטי חמנייה (למצע האפרוחים)
מלח, פלפל אופן הכנה: 1. חותכים 1/3 מכיפות הביצים, ומרוקנים את החלמונים.

2. מכינים סלט ביצים מביצה קשה אחת שלמה + החלמונים שהוצאנו מהביצים האחרות, יחד עם מיונז, מלח ופלפל. ממלאים את הביצים. מכסים בכיפות הביצה שהסרנו בהתחלה.

3. חותכים מהגזר מקלונים קטנים למקור, ומהזיתים - זוג עיניים לכל אפרוח. מרכיבים לכל אפרוח מקור ועיניים.

4. מסדרים את כל האפרוחים ב"קן": נבטי חמנייה, או כל נבטים אחרים, ומעליהם האפרוחים.