שלום אורח, התחבר
מבשלים לילדים

טווס פירות

גופו של הטווס עשוי אגס, נוצותיו - משני צבעים של ענבים, והרגליים והמקור - גזר!

טווס פירות
ציוד ומצרכים: גזר
אגס
חופן ענבים ירוקים
חופן ענבים סגולים
חופן שקדים לקישוט אופן הכנה: 1. חוצים את האגס ומסירים בעדינות ובעזרת סכין גם את העוקץ שלו.

2. מגלפים מהגזר משולש קטן לצורת מקור, ורגליים בצורת האות Y. מכינים עיניים מענבים סגולים.

3. חוצים את הענבים הירוקים לאורך.

4. חוצים את הענבים הסגולים לרוחב.

5. מרכיבים את הטווס: הגוף הוא חצי האגס, בצדו התחתון והרחב רגלי גזר, בצדו העליון והצר מקור גזר ועיני ענבים סגולים.

6. מסדרים "נוצות" מענבים ירוקים, ועליהם נקודות מענבים סגולים.

7. כשמגיעים לשורה העליונה, מוסיפים שקד בכל מרווח.