שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

תאריך פרסום: 25/2/2016
דרוג הגולשים:
ליהי עראסי
זמן הכנה:

45 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

7-8

מצרכים

תבנית 17X23

על חומרי הגלם להיות בטמפרטורת החדר.
180 גרם חמאה
180 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
200 גרם סוכר חום
85 גרם קמח
140 גרם ברס (אגוזי לוז מסוכרים וטחונים דק, שניתן להשיג בחנויות מתמחות באפייה) - לא חובה

אופן ההכנה

1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה על באן מרי או במיקרו.
2. טורפים יחד ביצים וסוכר עד שהסוכר נמס והמסה מכפילה את נפחה.
3. שופכים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים היטב.
4. מנפים את הקמח מעל ומערבבים במינימום ההכרחי.
5. מוסיפים ברס ומערבבים להטמעה.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-60 מעלות כ-20 דקות, עד התייצבות השוליים. המרכז נשאר מעט רוטט ויתייצב בקירור.
7. מצננים ומקררים במקרר כשעתיים, לפני שפורסים למנות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של ליהי עראסי

עוד מתכונים של ליהי עראסי