שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סופלה שוקולד

סופלה שוקולד

תאריך פרסום: 17/7/2016
דרוג הגולשים:

מצרכים

ל-10 יחידות סופלה שוקולד

בקבוק שייק אנד בייק להכנת סופלה שוקולד
1 כוס (200 מ"ל) חלב קר (לנמנעים מחלב - ניתן להשתמש בחלב סויה)

אופן ההכנה

1. מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
2. מנערים היטב את המיכל עם האבקה.
3. מוסיפים למיכל 1 כוס חלב קר (200 מ"ל) ומנערים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. יש לשים לב שלא נשארה אבקה בתחתית המיכל.
4. יוצקים את הבלילה למנג’טים בינוניים מקרטון (מנג’טים בקוטר של 5 ס"מ וגובה של 4.5 ס"מ) עד לחצי הגובה.
5. מסדרים את המנג’טים על תבנית ומכניסים לתנור המחומם, לאפייה במשך 9-10 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז רך למגע.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים