שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סלט סלק עם תפוחי עץ, כוסברה ושקדים

סלט סלק עם תפוחי עץ, כוסברה ושקדים

תאריך פרסום: 6/9/2016
דרוג הגולשים:
ניצה ששון
סלט ססגוני, פריך ועז טעם, שיכול להשתלב בארוחת החג ובעצם בכל ארוחה. החיבור בין מרכיבי הסלט (בעיקר הסלק הטרי) ובין הרוטב יוצר את הטעם הקסום.
דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

20

מצרכים

חומרים ל-6 מנות:

2 סלקים טריים מקולפים
2 תפוחי עץ גרנד סמיט
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
צרור עלי כוסברה שטופים ונקיים

לרוטב:

2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב שף לסלטרוטב שף לסלט של אסם
2 כפות רכז רימונים
2 כפות חומץ בלסמי
1-2 שיני שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר

לקראנצ’ מעל הסלט:

חופן שבבי שקדים


אופן ההכנה

1. מכינים את הסלט: חותכים את הסלק והתפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ועלי הכוסברה.
2. מכינים את הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.
3. מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.

סמוך להגשה: מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים, מפזרים את שבבי השקדים הקלויים מעל הסלט המוכן ומגישים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של ניצה ששון

עוד מתכונים של ניצה ששון