שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
ספגטי ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב בולונז

תאריך פרסום: 17/11/2016
דרוג הגולשים:
ספגטי ברוטב בולונז
זמן הכנה:

30 דקות

דרגת קושי:

בינוני

כמות סועדים:

4

מצרכים

• חבילת ספגטי של פסטה פרפקטו
• חצי ק"ג בשר טחון
• 1בצל לבן
• 3שיני שום
• 2 כפות שמן זית
• מלח ופלפל לפי הטעם
• רוטב בולונז של פרפקטו
• 1/2-3/4 כוס מים


אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הספגטי עפ"י ההוראות בגב האריזה
2. מחממים במחבת עמוקה שמן זית
3. מטגנים בצל קצוץ ושום עד להזהבה (טיפ למי שאוהב רוטב מתקתק יותר: ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות)
4. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון
5. מוספים את צנצנת רוטב העגבניות ואת המים ומביאים לרתיחה
6. מבשלים את הרוטב כעשר דקות במכסה סגור על אש נמוכה
7. מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים